Levering inclusief 

Het zware til- en sleurwerk nemen wij bij ZoutAanHuis graag voor onze rekening. U hoeft zelf niets meer te doen. We leveren tot aan de waterverzachter. Alle bestelde zakken zout worden netjes gestapeld bij de waterontharder. Wij leveren met plezier in de kelder, op het gelijkvloers of het 1ste verdiep.

Opvullen waterverzachter

Bij elke levering vullen wij uw waterverzachter op. De geleverde zak zout wordt netjes geopend en de zoutpellets worden in de waterontharder gegoten tot die terug volledig is opgevuld. Daarna wordt de geopende zak, samen met de rest van de bestelde zakken, voor u gestapeld naast de waterverzachter. 

Controle werking waterverzachter

Het is belangrijk dat uw waterontharder optimaal werkt. Daarom controleert ZoutAanHuis voor u de werking van de waterverzachter bij elke levering. Er wordt gekeken naar de algemene staat van het toestel en ook de hardheid van het water wordt voor u gecontroleerd. 

Reinigen van de harskolom

Binnenin de waterverzachter vindt u de harskolom. Deze is essentieel voor de omzetting van het harde water naar het zachte water. De harskolom zorgt voor de verwijdering van de kalkdeeltjes uit het water. Om de optimale werking van deze harskolom te garanderen, is het sterk aan te raden deze op regelmatige basis te reinigen. Dit kan gemakkelijk met behulp van ons reinigingsmiddel. Wij voeren deze reiniging graag voor u uit.

zout voor waterverzachter