Neem nu een abonnement bij ZoutAanHuis

Door de dagelijkse drukte heeft u teveel aan uw hoofd? Geen probleem, neem nu een abonnement bij ZoutAanHuis en maak u geen zorgen meer over het zoutniveau in uw waterverzachter.

Geniet van 30% korting op de aankoop van uw zout. U wordt automatisch gecontacteerd om de volgende levering in te plannen. We komen bij u langs en vullen het zout in uw waterverzachter op. We reinigen niet alleen de harskolom maar controleren ook de goede werking van uw toestel.

vraag aan

Neem nu een abonnement

  • 30% korting op uw zakken zout
  • Uw waterverzachter wordt voor u opgevuld
  • Controle van waterhardheid en werking waterverzachter
  • Reiniging van de harskolom
  • Wij contacteren u voor uw volgende levering
Levering inclusief

Levering
inclusief

Opvullen waterverzachter

Opvullen
waterverzachter

Bepaling waterhardheid

Controle werking
waterverzachter

Reinigen van
de harskolom

Start nu met uw abonnement

Vul uw gegevens in en wij contacteren u voor een eerste levering met service. U ontvangt altijd 30% korting op de aankoop van de zakken zout. Elke 4 maand nemen we opnieuw contact met u op voor de volgende levering met service. 

Bij elke levering vullen wij uw waterverzachter op. We voeren een reiniging uit van de harskolom en testen de werking van uw toestel.

  • Heeft u een kleine waterverzachter (hoogte van de knie) dan wordt er steeds een extra zak geleverd naast het toestel.
  • Heeft u een grote waterverzachter (heuphoogte) dan leveren we steeds 2 extra zakken zout naast het toestel. Mocht dit toch niet voldoende zijn, kan u ons steeds contacteren.

Een abonnement heeft de duur van één jaar en bestaat telkens uit 4 leveringen. Betaal € 43 na elke levering, de eerste levering krijgt u 15% korting.

Of kies voor een eenmalige betaling van € 155. Per levering ontvangt u een factuur voor de aankoop van de zakken zout. Telkens met 30% korting.

Bestel nu

Bericht verzonden

Gelieve je mailbox in de gaten te houden
We contacteren je zo spoedig mogelijk
Sluiten

Uw gegevens

Maat waterverzachter

Frequentie van betaling

zacht water